Agenda

Wedstrijden

Het komend seizoen speel ik in Frankrijk Nationale 1 bij Bayard Argentan en in Zwitserland superdivisie bij Rapid Luzern.

Als speler heb ik op dit moment weinig mogelijkheden om te tafeltennissen, daarom gebruik ik deze tijd om vooral in conditie te blijven en voetenwerk te verbeteren. Dit doe ik onder begeleiding van atletiektrainer Paul Franklin, oud Nederlands kampioen 100 en 200 meter sprint. Deze trainingen zorgen ervoor dat ik mij als speler en trainer blijf ontwikkelen.

Trainingen

Het volgend seizoen heb ik een nieuwe uitdaging bij LTTV Scylla,  waar ik trainingen ga geven aan de selectie en de talentvolle jeugd. Daarnaast zal ik training blijven geven bij TTV Amsterdam, Afdeling Midden en Holland Noord.

Tijdens de zomervakantie kan je mij vinden bij de volgende trainingsstages: B75 in Denemarken, TT4YOU in Schiedam en bij Rapid Luzern in Zwitserland

Helaas door de lockdown, kan ik geen  tafeltennistrainingen geven. Maar zoals altijd ga ik dan op zoek naar andere mogelijkheden. Op dit moment geef ik conditietrainingen buiten.