Agenda

Nederlandse Kampioenschappen

Tijdens het Nederlands kampioenschap in Zwolle ben ik samen met Sanne de Hoop Nederlands kampioen dames dubbel geworden. Ook heb ik de finale mix dubbel met Barry Berben gehaald maar helaas verloren van Kas van Oost en Dobrila Jorguseska. Ook ging de finale enkel voor de 5de keer verloren, dit keer tegen een goed spelende Emine Ernst. De spannendste wedstrijd was de 1/4 finale tegen Tanja Helle. Na 74 minuten was het 4-3 (16-14 in de 7de). Als speelster kijk ik terug op een goed toernooi. Maar ook als trainer zag ik (ex) pupilen van TTV Amsterdam op dit NK staan: Ivan Kahn, Xijin Zheng, Tanja Helle, Tanya Misconi en Yoeke Gunsing.

Wedstrijden

Het komend seizoen speel ik in Frankrijk bij de heren en dames van Bayard Argentan, in Nederland bij PingPong Alkmaar eredivisie heren en in Zweden bij Lekstorps IF dames hoogste liga.

Het komend seizoen zal ik trainen bij mijn buitenlandse clubs, bij mijn zus in Italië en bij TTV Amsterdam en Scylla. Daarnaast zal ik mijn conditie en voetenwerk weer verbeteren bij Paul Franklin, oud Nederlands kampioen 100 en 200 meter sprint. Deze trainingen zorgen er ook voor dat ik mij als speler en trainer blijf ontwikkelen. Om mij als trainer nog meer te ontwikkelen zal ik ook een opleiding Fitness B gaan volgen. Afgelopen jaar heb ik Fitness A succesvol afgerond.

Trainingen

Het komend seizoen zal ik bij LTTV Scylla de talentvolle jeugd en selectie training geven en blijf ik bij TTV Amsterdam werken aan talentontwikkeling en daarnaast iedereen enthousiast maken voor tafeltennis. 

Tijdens de zomervakantie kan je mij vinden bij de volgende trainingsstages: B75 in Denemarken, TT4YOU in Schiedam, Rapid Luzern in Zwitserland en LTTV Scylla in Leiden.

Translate »