Agenda

Wedstrijden

Het komend seizoen speel ik in Frankrijk bij de heren en dames van Bayard Argentan, in Nederland bij PingPong Alkmaar eredivisie heren en in Zweden bij Lekstorps IF dames hoogste liga.

Het komend seizoen zal ik trainen bij mijn buitenlandse clubs, bij mijn zus in Italië en bij TTV Amsterdam en Scylla. Daarnaast zal ik mijn conditie en voetenwerk weer verbeteren bij Paul Franklin, oud Nederlands kampioen 100 en 200 meter sprint. Deze trainingen zorgen er ook voor dat ik mij als speler en trainer blijf ontwikkelen. Om mij als trainer nog meer te ontwikkelen zal ik ook een opleiding Fitness B gaan volgen. Afgelopen jaar heb ik Fitness A succesvol afgerond.

Trainingen

Het komend seizoen zal ik bij LTTV Scylla de talentvolle jeugd en selectie training geven en blijf ik bij TTV Amsterdam werken aan talentontwikkeling en daarnaast iedereen enthousiast maken voor tafeltennis. 

Ook zal ik trainingen verzorgen voor de NTTB Afdeling Midden en Holland Noord.

Tijdens de zomervakantie kan je mij vinden bij de volgende trainingsstages: B75 in Denemarken, TT4YOU in Schiedam, Rapid Luzern in Zwitserland en LTTV Scylla in Leiden.